Psychosociale training en therapie

Contact en Tarief

Contact en tarieven.

Mijn praktijk bevindt zich op het volgende adres:

Bloemhof 135
1403 LB Bussum

Whatsapp of bel voor een afspraak: 06-51264272

Tarieven:

Het kennismakingsgesprek is bedoeld als moment om vast te stellen waaraan je wilt werken en of er een klik is tussen jouw hulpvraag en mijn aanbod. Na het kennismaken kan de intake plaatsvinden. Het gesprek vindt plaats in mijn praktijk of indien gewenst via skype/whatsapp/facetime. Het gesprek duurt tussen de 30 en 60 minuten en is zonder kosten.

Een individuele therapiesessie duurt gemiddeld anderhalf uur en kost € 85,- en je ontvangt een factuur. Het aantal benodigde sessies bepaal je zelf.

Groepssessies kosten €35,- per extra persoon bovenop het tarief van €85,- Een groep kan bestaan uit twee partners, ouder en kind(eren), en andere samenstellingen waarbij elke deelnemer deelneemt aan therapeutische sessies. Dus niet als begeleider of observant. Een groepssessie duurt gemiddeld twee uur.

Gezinstherapie doe ik in overleg. Kosten op aanvraag.

Coaching is iets anders dan therapie. Een coachingstraject kan gestart worden op aanvraag. Na inventarisatie volgt een offerte.

Trainingen zijn er in verschillende formaten: halve dag (4 uur), hele dag (8 uur met lunch) en meerdaagse trainingen. De groepen bestaan uit minimaal 6 en maximaal 15 personen.

Halve dag: € 45,- pp
Hele dag met lunch: € 75,- pp
Meerdaagse training wordt berekend op aanvraag.